Visie

I-Fit staat voor groepstrainingen met veel persoonlijke aandacht. Door te trainen met kleine groepjes wordt de uitvoering van verschillende oefenvormen veelvuldig gecontroleerd terwijl u toch de gezelligheid van het trainen met elkaar ervaart.

           Outdoor training (kan ook als personal training)

 

Een groepstraining die door de natuur om u heen nog fijner wordt om te doen. Door veel af te wisselen met materialen verveelt deze les nooit!

           Indoor training (kan ook als personal training)

Trainen met een persoonlijk krachtschema met core stability als sleutelwoord. Of een knallende spinningles waarbij u conditioneel tot het uiterste kunt gaan!

           Weerbaarheid en agressieregulatie (kan ook als personal training)

 

Een training waarin thema's zoals o.a. grenzen aangeven/ balans/ doorzettingsvermogen/ samenwerken/ groepsdruk aan bod komen, om zo het zelfvertrouwen en de weerbaarheid te verhogen.

           Voeding

 

Uw persoonlijke voedingsplan uitgewerkt door een gediplomeerd gewichtsconsulent, verwerkt in een programma van 10 weken. NIEUW: een gezonde levensstijl voor kinderen.

           Spinning

 

Een ongekende conditionele trainingsprikkel op muziek, zodat u wekelijks uw mentale en fysieke grenzen op kunt zoeken.

Outdoor training - Indoor training - Personal training - Weerbaarheid & agressieregulatie - Voedingsadvies -Teambuilding 

I-Fit Nieuwe Diep 7 Huissen 06-57583163

© 2023 by Name of Template. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
indoor2.jpg