Teambuilding

 

 

Het gaat bij teambuilding om het voortdurend werken aan het beter functioneren van een team. Niet alleen tijdens een teambuildingsactiviteit, maar zeker ook op de werkvloer. 

 

I-Fit gaat met u om tafel om te bepalen wat uw doelstellingen zijn met uw team en wat de huidige situatie is. Dit aan de hand van eventuele profielschetsen en ervaringen op de werkvloer. Daarna kan er een keuze gemaakt worden uit 1 van onze arrangementen om zo onderstaande doelen te kunnen halen: 

 

  • het verbeteren van groepsprocessen

  • beter samenwerken waardoor kennis en vaardigheden op elkaar afgestemd worden en er beter gepresteerd wordt

  • een hechtere eenheid in het team vormen

  • solidariteit tussen de teamleden creëren

 

​I-Fit maakt gebruik van activiteiten waarbij zeker is dat uw team getriggerd wordt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan boksen/ het bouwen van touwbanen/ kaart en kompaslezen. Door open en eerlijk te communiceren kunnen nu koppelingen gelegd worden naar de werkvloer. En dat maakt I-Fit uniek!

 

 

 

 

 

Door open en eerlijk te communiceren kunnen nu koppelingen gelegd worden naar de werkvloer.

 

 

 

 

 

 

 

Teambuilding 1

Een zelfverdedigingsles van twee uur. Van coping tijdens de les naar koppeling op de werkvloer!

24.95 p.p.

Teambuilding 2

Een kant en klaar bedrijfsuitje? Orgineel, huiselijk en betrokkenheid zijn de sleutelwoorden voor deze dag. Uw team wordt ontvangen met koffie/ thee en cake, tevens wordt de lunch verzorgd. Maximale groepsgrootte 20 personen.

€ 49,95

Teambuilding 3

Even orgineel, huiselijk en betrokken als bij het tweede arrangement, maar nu ook genieten van een heerlijke bbq of turkse bbq in een prachtige landelijke setting.

€ 69.95 p.p.

Please reload

Outdoor training - Indoor training - Personal training - Weerbaarheid & agressieregulatie - Voedingsadvies -Teambuilding 

I-Fit Nieuwe Diep 7 Huissen 06-57583163

© 2023 by Name of Template. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now